Menu

KaiserCaviar

KaiserCaviar είναι ένα προϊόν πολυτελείας και είναι ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα τρόφιμα στον κόσμο.

Ιστορικο Εταιρειας

KaiserCaviar σημαίνει πάθος, απόλαυση και ποιότητα στο πιο υψηλό επίπεδο. Στην εταιρεία μας που εδρεύει στην κεντρική Πολωνία, παράγουμε φρέσκο, καθαρό χαβιάρι με εκλεκτό άρωμα και τρυφερό δέρμα. Στην επεξεργασία μας δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετα ή συντηρητικά. Μόνο με αυτόν τον τρόπο οι αποχρώσεις και η λεπτή γεύση διατηρούνται με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς αλλοιώσεις. Η KaiserCaviar έχει πιστοποίηση HDI και CITES και είναι καταχωρημένη ως παραγωγός χαβιαριού, το οποίο της επιτρέπει την πώληση σε ολόκληρη την ΕΕ χαβιαριού χωρίς πρόσθετη έγκριση. Στην γκάμα προϊόντων μας, οι γευσιγνώστες θα βρουν κλασικές ποικιλίες χαβιαριού και εξαιρετικά προϊόντα από οξύρρυγχους.

Ο Κόσμος του Χαβιαριου

Το γνήσιο χαβιάρι προέρχεται από τον οξύρρυγχο, μια οικογένεια πρωτογενών οστεώδη ψαριών που συναντώνται κυρίως στα υψηλότερα γεωγραφικά πλάτη του βόρειου ημισφαιρίου. Τα είδη οξυρρύγχου που χρησιμοποιούνται πιο συχνά για την παραγωγή χαβιαριού είναι τα: Σιβηρικός οξύρυγχος (Acipenser baerii), Ρώσικος οξύρυγχος (Acipenser gueldenstaedtii), οξύρυγχος Μπελούγκα (European sturgeon ή Huso huso) και ο μικρόσωμος Sterlet οξύρυγχος (Acipenser ruthenus). Επιπλέον, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διασταυρώσεων που προσφέρουν διάφορα πλεονεκτήματα στη γεύση και την αναπαραγωγή του χαβιαριού.

Ο σιβηρικος οξυρρυγχος

Ο σιβηρικός οξύρρυγχος έχει την επιμήκη δομή σώματος που είναι χαρακτηριστική για αυτό το είδος ψαριού με ένα μυτερό ρύγχος, ένα ραχιαίο πτερύγιο που κάθεται πολύ πίσω και πέντε σειρές οστεώδεις πλάκες κατά μήκος του κορμού. Κανονικά, τα ψάρια φθάνουν σε μήκος 80 έως 140 cm και μέσο βάρος περίπου 65 kg. Το χρώμα τους κυμαίνεται από ανοιχτό γκρι έως σκούρο καφέ στο πίσω μέρος και τις πλευρές, ενώ το στομάχι είναι λευκό έως κιτρινωπό. Ο σιβηρικός οξύρρυγχος αναπαράγεται κάθε τρία έως πέντε χρόνια και μπορεί να φτάσει σε ηλικία 60 ετών.

Ο ρωσικος οξυρρυγχος

Ο ρωσικός οξύρρυγχος φθάνει σε μήκος 230 - 240 cm και μπορεί να ζυγίζει μέχρι 110 κιλά. Έχει επιμήκη σχήμα σώματος, ενώ τέσσερις σειρές βρίσκονται στην κάτω πλευρά του σχετικά μικρού ρύγχους. Στο ρύγχος υπάρχουν αισθητήρια όργανα (ηλεκτρο-αισθητήρες), με τα οποία μπορούν να γίνουν αντιληπτά ακόμη και αδύνατα ηλεκτρικά πεδία και λεπτές διαφορές θερμοκρασίας και έτσι μπορούν να εντοπίζουν το θήραμα. Ο ρωσικός οξύρρυγχος μπορεί να φτάσει σε ηλικία έως 50 ετών.

Ο οξυρρυγχος beluga

Σε σύγκριση με άλλους οξύρρυγχους, το σώμα είναι ογκώδες και συμπαγές. Τα ζώα είναι σκούρα έως μπλε-γκρίζα με ένα πιο ανοιχτόχρωμο στομάχι και οστικές πλάκες. Το μήκος των ενηλίκων belugas είναι συνήθως μεταξύ 185 και 250 cm. Ωστόσο, ο οξύρρυγχος beluga μπορεί να γίνει σημαντικά μεγαλύτερος, αν και τα δεδομένα μήκους στη βιβλιογραφία κυμαίνονται. Στις περισσότερες περιπτώσεις περιγράφονται με κυρίως μήκος από πέντε έως έξι μέτρα και βάρος ενός τόνου. Η ηλικία των ζώων μήκους τεσσάρων μέτρων καθορίστηκε στα περίπου 100 έτη.

Ο Μικροσωμος οξυρρυγχος sterlet

Με μήκος από περίπου 40 έως 100 cm και βάρος 16 kg, ο μικρόσωμος είναι από τα μικρότερα είδη οξυρρύγχων. Διαθέτει ένα λεπτό, επιμήκη και κερατοειδές σώμα, με κλίση προς τα κάτω και προεξέχον στόμα. Το στομάχι του είναι λευκό έως κιτρινωπό με πορτοκαλί-κόκκινο λάμψη. το βασικό του χρώμα είναι σκούρο γκρι έως σκούρο καφέ. Ο μικρόσωμος οξύρρυγχος φτάνει ενηλικιώνεται σε επτά έως εννέα χρόνια.

Χαβιάρι από τον Λευκό-Αλμπίνο sterlet

Το χαρακτηριστικό αυτού του χαβιαριού είναι το μοναδικό του άσπρο προς κρεμώδες χρώμα. Η γεύση και η συνοχή ειναι εφάμιλλα του Sterlet οξύρυγχου της παραγραφου 2. Η ποικιλια του ασπρου χαβιαριού είναι από τις πιο πολυτιμες και σπανιες.

Προϊόντα

Εξαιρετικά προϊόντα μας.

Η εξαιρετική γεύση και η μέγιστη ποιότητα χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της KaiserCaviar. Ένα ευρύ φάσμα ποικιλιών χαβιαριού, σαμπάνιας και βότκας που υπογραμμίζουν την γευστική εμπειρία του χαβιαριού και των ευαίσθητων αρωματικών προϊόντων οξυρρύγχων - ανακαλύψτε την εξαιρετική σειρά προϊόντων μας.
Η καλλιέργεια και η ευημερία του οξύρυγχου είναι ύψιστη προτεραιότητα μας. Παρέχουμε στον οξύρυγχο μακροζωία, ,αφαιρώντας τα μικρά πολύτιμα αυγά τους με μια μικρή τομή χωρίς να απαιτείται η σφαγή του ψαριού. Έτσι, στην Kaiser caviar, η υψηλής ποιότητα αυγοτάραχο από τα πιο ώριμα ψάρια χρησιμοποιείται, το οποίο εναρμονίζεται με το Ιρανικό χαβιάρι σε ποιότητα και γεύση.

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

  • Εγώ, ο Dominik Stolzer, εκτελεστικός σεφ στο Hotel Sacher Wien, προμηθεύομαι το KaiserCaviar εδώ και αρκετό καιρό. Το συγκεκριμένο προϊόν με πείθει με την ποιότητα και την εξαιρετική του γεύση. Οι φιλοξενούμενοι μας είναι πολύ ικανοποιημένοι και λαμβάνουμε μόνο πολύ καλά σχόλια. Στο μέλλον, θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το χαβιάρι σε διάφορα πιάτα στο γκουρμέ εστιατόριο μας Grüne Bar. Συστήνω ανεπιφύλακτα αυτό το υπέροχο προϊόν σε όλους τους σεφ.

    Hotel Sacher Wien
    Hotel Sacher WienEUROPE

Για περισσότερες επεξηγήσεις σχετικά με τα προϊόντα της εταιρείας, κατεβάστε το αρχείο PDF.

Επικοινωνία

Έχετε ερωτήσεις; Θα θέλαμε να σας ακούσουμε. Στείλτε μας ένα μήνυμα και θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Στειλτε μας μηνυμα
Αποστολή...
Το μήνυμά σας εστάλη, Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!
Στοιχεια επικοινωνιας
KaiserCaviar
Andreas Lionis
Email Us

info@kaisercaviar.gr

Καλέστε μας

Τηλέφωνο: (+30) 6955580010